kolmapäev, 4. märts 2015

Sõitsin New Yorgist Springfield'i Illinois'i osariigis (ei ole mingeid Simpsoneid!), kohalejõudmine võttis aega umbes 26 ja pool tundi. Vahepeal oli ikka täiesti koomas tunne! Aga huvitavad juhtumised kolmelt bussilt, millega sõitsin:
1. New Yorgist Clevelandi (OH) - bussijaamas hakkas mingi kutt minuga rääkima. Tundus selline normaalne ja kuna USAs suvalised inimesed niikuinii räägivad üksteisele lampi igasugu asju, siis mõtlesin, et ok. Ei taha mingi külm eestlane olla ja räägin siis temaga. Küsis, et kas istume bussis koos ja kuigi mul oli suur kott, siis mõtlesin, et äkki on buss väga täis nagu eelmine kord, kui Atlantasse (GA) sõitsin, et pigem istun temaga, kui mingi eriti suvalise indiviidiga, kes vb ka haiseb või jumal teab mida teeb.. Buss muide hakkas vähemalt tund aega hiljem sõitma, sest bussijuht jäi hiljaks. Rääkisime siis veits juttu (ta nt teatas, et on abielus) ja kuulasime sõidu ajal muusikat (minu telefonist, ta isegi kuulas nt Puudutuse ära ja teatas, et ilus). See selleks, mingil hetkel keset sõitu teatas tüüp, et võiks mind vabalt suudelda. Jumala lamp, ilmselgelt mingit suudlemist ei toimunud. Õnneks ta jäi Clevelandi oma naist ootama.
2. Clevelandist Chicagosse alustasime sõitu samuti tund aega hiljem mingi tehnilise probleemi tõttu (algul kartsin, et ei jõuagi sellele bussile, sest New Yorgist alustas buss sõitu nii suure hilinemisega!). Sõit oli esialgu üpriski sündmustevaene, sain õnneks üksi istuda, jee. Kuskil poolteist tundi enne kohalejõudmist otsustas mingi tüüp, et tema enam ei kannata ja hakkas bussis suitsetama. Ma kusjuures olin nii väsinud, et ei saanud sellest üldse arugi enne, kui bussijuht küsis, et kes suitsetab!? Käskis kohe ette astuda, sest muidu läheb asi politseile üle. Keegi ei reageerinud kuidagi ja mõtlesin, et vist ei saagi midagi, aga siis jõudsime järgmisesse peatusesse, milleks oli mingi lennujaam, ja seal käskis bussijuht tüübil uuesti ette astuda ja bussist lahkuda. Bussijuht kutsus politseiniku juurde ja lõpuks läkski kutt bussist välja. Kusjuures see oli veits halenaljakas, politseinik ise vist arvas, et kogu juhtum on päris naljakas, sest kui ta tüüpi väljas ootas, siis tegi vist mingeid tantsuliigutusi vm, tüübile pidas ainult mingi loengu vist, kui sedagi väga, ja oligi vsjo.
3. Chicagost Springfield'i alustas buss sõitu õigeaegselt ja ma mõtlesin, et no päris pro, seekord jõuame vist isegi õigel ajal sihtkohta! Aga ei :D Ühel hetkel ilmus kuskilt tagant mingi tüüp välja (ma istusin ees kõigis bussides, sest veits tüütu on suure kotiga taha istuma minna!) ja küsis: "Where the fuck are you going?" Kõik kuuldeulatuses olevad reisijad ja bussijuht olid umbes: "What!?" Mees siis küsis uuesti oma küsimuse. Bussijuht küsis vastu: "Where are you going?" Mees: "To the south." Bussijuht: "Where are you going?" Mees: " To Champaign!" Bussijuht: "That's where I'm going!" Vaidlesid seal siis veel natuke, et mis teed ikka kasutama peaks jne, ma ei kuulanud väga, sest mõtlesin, et saaga sai läbi. Aga ohh ei! Bussijuht peatas bussi kuskil kinni ja teatas, et talle nii ei tehta ja see tüüp peab kohe bussilt maha minema, muidu kutsutakse talle politsei. Tüüp siis veits ehmus ära ja vabandas mitu korda aga sellest polnud mingit abi. Politsei kutsuti kohale ja pidi lausa bussi sisenema ja mehe käe kõrval välja eskortima. Politseinikud olid seekord väga konkreetsed ja efektiivsed. Andsid ühele väiksele tüdrukule ka patsu, kes siis kohe teatas, et need politseinikud meeldivad talle (tal olid üldse vahvad küsimused vahepeal, nt kas onu pannakse nüüd vangi? Kuidas buss sillale sai? Kes bussi juhib jne. Seda oli naljakas kuulata :D Aga jah, asjaga kaasnes pool tundi hilinemist, mis Greyhound'i puhul polegi pm mingi hilinemine vaid pigem graafikus olemine. Ginger naeris, et selle peale kasutaks järgmine kord Amtrak'i (rong).

No igatahes lõpuks jõudsin eluga Springfield'i, kus Jo ja Bobzilla mind peatuses juba ootasid :) Nii tore on jälle nende juures olla! Palju nalja on juba saanud :) Kuigi Bobzilla saab mulle küsimuste esitamisega ilmselt kõige rohkem naltsi! Ta tegi omale Jo nime all fb-sse kasutaja täna ning on nüüd popp ja noortepärane! 

New Yorgis käisin viimasel päeval veel Empire State Buildingu tipus ikkagi ära, sest ilm oli nii ilus ja mõtlesin, et davaiiiiiiii, käin siis ära, keegi ei saa öelda, et ei käinud vm! Näen selle skyline'i ära ikka!
And since this one could be taken by anyone...

Vajaks veits tõhusamat Photoshopiskilli!

Giordano's pakkus mulle Chicago parimat pitsat. Mmmmmm pitsa mmmmm :)

Leia külmikult Eesti magnet :)

Tegin Jo'le ja Bob'ile särgid tööjuures, Jo juba poseeris enda omaga :P

Until you see it! Whaaaaaaaaaat!?!?!?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar