esmaspäev, 27. oktoober 2014

Sometimes I listen to music and think that my taste in music is just so damn great even I can't handle it! 

Like there are so many great songs I like - how am I going to have the time to listen to all of them a million times????

Selline kahtlane tunne on, et mu empaatiavõime on liiga suur. Ei saa enam normaalselt sarju vaadata (samas vahest on probleem selles, et ma tahan kogu hooaja järjest vaadata!), st ei suuda sealt enam oma reaalsusesse tagasi tulla. Emotsioonid, mis mind sarja vaatamise käigus endasse haaravad, ei lõppe! Või ma ei teagi, vist olen natuke pettunud ka, et oma bakalaureusetöö kirjutamise ja töötamisega sisustatud ellu tagasi pean tulema, kui saaksin hoopis mingis paralleeluniversumis elada. Ei tea igatahes, ükskord õiendasin empsuga, sest olin sarja vaatamisest stressis.

teisipäev, 14. oktoober 2014

Unustasin vahepeal täiesti, et mul blogi on.

Varsti saan oma telefonile uue aku ja normaalsesse ellu naasta, kus täis aku korral ei lülitu telefon poole kõne pealt välja, jee! Ei mäletagi enam, kuidas sellist elu elada oli.

Hakkasin jälle uut sarja ka vaatama (OLI VAJA, EKSOLE!?) ja tundub nagu kõik muu elu on hoopis teisejärguline ja ma elan oma fantaasiamaailmas. Saated, filmid, raamatud ja muusika mõjutavad emotsioone nii palju!


Elan mingis pirukamaailmas.

laupäev, 4. oktoober 2014

Mulle jõudis täna hommikul kohale, et filmi vaatamine enne raamatu lugemist on vale ja ma ei tohiks seda enam mitte kunagi rakendada. Ootan siis pidevalt, et filmis olnud üks või teine asi juhtuks ja olen frustreeritud, kui nii siiski ei lähe. Samas kui loen enne raamatut ja vaatan siis filmi, pole probleem nii hull, sest selle vaatan läbi enamasti kahe tunniga, kui raamatu peale võib minna olenevalt vabast ajast päev kuni paar. Seega loodetavasti on mul järgmine kord meeles enne raamat kätte võtta ja siis filmi vaatamisele mõelda. Ja mis siis, kui film on pärast palju kehvem ja mõtlen, et oleks pidanud ikka selle enne ära vaatama, et asja natukegi hinnata. Ei! Kindlasti pakub ka filmiversioon mulle vähemalt mingisugusegi visuaalse rahulduse.

reede, 3. oktoober 2014

What Country in the World Best Fits Your Personality?

New Zealand

You are an adventurous individual who enjoys being outdoors and spending time being active. You are a risk taker and have no problem striking up a conversation with a total stranger. When you travel you love to get to know the locals, and their customs, and are always up for a challenge. You thrive in a culture where others share your deep appreciation for land, and believe life is best lived outdoors. You love a hard hike, but also love the water and are happy to spend a day beach side. You thrive in a society with diversity and appreciate a simpler way of living. You are keen on learning about cultures and customs that are different than your own, and enjoy a deep conversation, whether it be philosophical or spiritual. You are not a city dweller by any means, and definitely believe that life is something to explore and experience firsthand. This country gives you endless opportunities to live both an active lifestyle and enjoy the company of new found friends.
Hellyeah!

kolmapäev, 1. oktoober 2014

Liitusin täna "Oktoobris ei vingu" üritusega fb-s ja nii ongi. Nankel tuletas taas meelde, kui oluline see ikkagi on, et baka lõpetatud saab ja Kana eile õhtul rääkis, et ma peaksin tegelema kolme asjaga - käima tööl kahes kohas kus käin (need on siis esimesed kaks) ja kirjutama oma bakatööd. Ja kõik :D Muud teha ei tohi :D Naljakas aga jah. Pole ju vaja jälle oodata viimase minutini, et oma asja esitada. Teen selle valmis ja saan kaelast ära. Easier said than done aga tuleb ära :) Ja keskendun positiivsetele asjadele, sest need on olulised. Jepjep

Sain igasugu moose ja asju kodust täna, jee! Homme hommikul pannkoogid, jee!