reede, 27. veebruar 2015

If I can make it here,
I can make it anywhere!
It's up to you, New York, New York...

Suurepärane ilm linnas kõndimiseks, või nii ma arvasin...
Tegelikult ju oligi, kõndisin nii kuis jõudsin, nägin igasugu ägedaid asju, mis justkui filmist päris olid (st tegelt ju olidki, tänavad on tuttavad, sest neid on loendamatutes filmides ja sarjades mainitud). Oma lemmikuid tuletõrjeredeleid nägin nii siin kui seal. Nii vahva, ma olen nii rahul. Käisin siis Manhattani alumises osas veidi ringi oma esimesel päeval ja mulle meeldib siin. Ilmselgelt!

Keegi oli kaks memme teinud :)

Reied külmusid küll täiesti ära. Homme topin küll oma kõige paksemad sukkpüksid jalga, kui Central Park'i avastan!
Ostsin pähklivõid muidugi :)
Silm kohe puhkab peal sellistel riiulitel..


Pidin ka ikka ühe omale ostma, ei vesistanud niisama seal ees..

New Yorgis ikka New Yorgi jäts!

Igatahes käisin Finance District'is ka ära ja see oli tõesti naljakas koht! Meeletult kõrged majad üksteise kõrval ja tänavad all on lausa pimedad. 

Huvitav, kui tihti office romance'i näha saab?

Turistikaid tegin ka..




neljapäev, 19. veebruar 2015

Leidsin ühe väga asjaliku listi: http://elitedaily.com/life/culture/6-reasons-not-quitting-job-travel-waste-life/922153/

Tegelt seal polnud minu jaoks mingit uut infot, lihtsalt uued huvitavad võrdlused ja näited, samas nõustun autoriga :) Tuleb minna :)

Täna olin veits kurb ühel hetkel, kui peale erinevate võimaluste kaalumist selgus siiski, et ma oma kõige kauaaegsema sõbrantsiga enne lahkumist kohtuda ei jõua. Ekslesin samal ajal ka Mustamäel ringi, mis muidugi võimendas hetkelist lootusetusetunnet. Aga on ju selge, et ega mu lahkumine (korrutan seda endale lihtsalt) tähenda seda, et ma neid inimesi enam mitte kunagi ei näe. Skype on ju endiselt olemas. Neti olemasolus ei saa küll 100% kindel olla aga kuidagi ikka saab ju :) 

Veits on selline tunne ka, et mõni inimene tahab minuga koos aega veeta sellepärast, et lähen minema. Justkui muudaks see mind põnevamaks inimeseks? Aga vb nad on siiski normaalsed sõbrad ja tahavad lihtsalt minuga enne veel võimalikult palju aega koos veeta :)

Tegelt ma mõnes mõttes ei tahtnudki jälle oma reisist siin sonida, lihtsalt kukkus jälle nii välja..

Kirjutan siis päevakajalistest teemadest: käekell lagunes eile ära ja kellasepp teatas täna, et seda vist parandada ei saa. Jälle üks asi vähem ,mida kaasa võtta. Lisaks jäävad koju need riided, mis Mia katki hammustanud on, jee :) Äkki õnnestub veel miskit maha jätta :P 

Käisin täna juba kolmandat korda sel aastal jooksmas :) :) :) :) :) :) :) :) :)

kolmapäev, 18. veebruar 2015

Mu olemus on nüüd slang.ee poolt küll põhjalikult kokku võetud ja paika pandud.

esmaspäev, 16. veebruar 2015

Mõnes mõttes on ikka päris raske teinekord väikestest asjadest rõõmu tunda. Üldiselt saan hakkama aga kui keegi räägib mulle oma paralleeluniversumis käivast elust, siis tunnen ennast kohatu ja väikesena. Mulle ei meeldi end kohatult ja väiksena tunda.

Üritus väikestest asjadest rõõmu tunda: Neli tööpäeva on veel jäänud. Eile sõitsin ise umbes tund aega Tallinnas autoga ringi. Homme tahan minna Kadrioru parki mingi suvalise tiigi peale uisutama.

Kõik muutub järjest lõplikumaks ja ma ei oska kuidagi olla. Veits imelik on. Tahaks kõigi ägedate inimestega võimalikult kaua aega veeta veel, kuigi nagu ei oska või ei tea, kuidas. Ma ju pole mingi selline Rene stiilis inimene, et kutsun omale mingi sõpradekamba külla enne äraminekut ja teen nö peo. Ma ei oska sünnipäevalegi inimesi kutsuda. Rääkimata sellest, et mul pole inimesi kuhugi kutsuda. Ja nendega kuhugi välja minekuga on umbes sama teema. Ma ei oska niimoodi väljas käia, et võtame joogid ja räägime nüüd suurema kambaga juttu terve õhtu. This is not how i roll!

Tahaks tantsida!

laupäev, 7. veebruar 2015

Teen nii, et ei ütle midagi ja kasutan liikuvaid pilte.
Mina tööl ja kodus:


Mina õuksis: