neljapäev, 29. jaanuar 2015

I haz it! It's done! Finished! Wish I could say I nailed it but not quite. Can't really say I feel different now that I have papers..

Anyways, new things on my mind already! I've been reading a lot about backpacking in South America and really can't wait to go there already! It's going to be amazing!

laupäev, 24. jaanuar 2015

Something to look forward to! 

Still can't believe I finished it! Maybe after Wednesday I'll really feel it.


laupäev, 17. jaanuar 2015

Inimesed, kes sõidavad igal hommikul koos minuga bussis, kes kõnnivad must tänaval mööda, kes sõidavad mu kodust mööda, jäävad ka edaspidi seda tegema. Ja mina lähen minema. Seekord ei peagi tagasi tulema. Ja ei tahagi tulla. Samas kui mõtlen, et of all people in my family, whose death would I find most disturbing? Why? siis tahaks teatud inimesed endale kotti kaasa pakkida aga lahkumine ei tähenda (nagu mõned inimesed siiski juba arvanud on vaatamata sellele, et ma veel lahkunud pole), et me enam kunagi ei näe või veelgi enam - kirjutada/rääkida ei saa. Muidugi võib see ju komplitseeritud olla, kuid juba kujutan ette, kuidas ma vähemalt korra kuus mõnele inimesele kirjutan. Hahaaa, teadjamad, kes minuga kirjavahetuses olnud on, mõtlevad nüüd (but then again, nad ei räägi eesti keelt..), et hea nali küll, ta ei viitsi teinekord kolm kuud meililegi vastata aga see ei tähenda. Nüüd hakkan paremaks. 
See selleks, ujusin jälle teemast kõrvale..
Igatahes.. elu läheb siin edasi.. Inimesed käivad mööda.. Edgari pildid vaatavad endiselt vastu.. Ja mulle hakkavad uued näod vastu vaatama. Vaatavad, et okei, blond.. Mingi rootslane ehk, räägib aktsendiga. Nad ei teagi, et mul tuli sees põleb. Aga vb teavad ka? Aga vb ei peagi teadma? 
Tuli põleb sellegipoolest. Juba praegu kui sellele mõtlen, siis põleb. 

neljapäev, 1. jaanuar 2015

Vaatame "Helisevat muusikat" koos vanaemaga ja ta küsis, miks tänapäeval selliseid filme enam ei tehta ja igal pool hoopis mingi tapmine kogu aeg on. Ja tõesti, miks me ei lase aasal lauldes hüpaksammu?? Miks me ei tee lumeingleid?